Julmust

jaha ja ja ja, idag har jag vart hos tommy o pratat o gnällt över mitt liv, haha nej då så farligt va det inte.
sen åkte jag till therese, det var jättekul o träffa henne och hennes tjocka mage hihi :D längesen vi sågs, men alltid lika trevligt när vi väl ses :) du betyder massa för mej!!! :)

sen har jag hm, inte gjort ett piss. har ingen ork i mig typ..

i morron ska jag iaf gå upp skiiit tidigt (iaf enligt mej)...elin kommer klockan 8 o ska fråga några frågor om internet grejs haha eller vad det nu va, nått till skolan iaf.
sen ska jag ta bussen 9.18 till vänersborg. för att göra första dagen på PFL = Prime For Life = Föreläsning (eller nått) om alkohol och droger. Det är säkert intressant. 10-15 är det iaf, fyra tillfällen. Jag är positiv än så länge iaf :)

Julmust = Gudadryck :D JAG ÄLSKAR DET!!!!!

Godnatt
L

Jag hade så kickat skiten ur varenda kändis!

Igår var min syrra o hennes två barn här, Filip och Felicia :) Vi gjorde fiskpinnar, potatis med fiskdressing till, det var gott hihi :) Trevligt att dom hälsade på oxå, dom har aldrig sett nån av mina lägenheter hehe.

Idag så ställde jag klockan på 9 för o ringa samtalet, men jag sket i det. Det var nog bara en flipp så det kan vänta till 9 december...Yessss!!

Sen kom mamma hit o på kaffe när hon slutade jobbet. Sen fick jag upp gardinstängerna i sovrummet, plus nästan gardinerna, men fick värsta utbrottet så jag sket i o fortsätta haha.
Sen kom Elin pelin o drack kaffe efter hon slutat skolan. Alltid lika trevligt :)

Idag har jag verkligen INGET vettigt o skriva, haha gid va tråkigt.

Dessutom tvinga jag Emma o skriva en rubrik för jag kom inte på nått, så skrev hon det där, o det har inget med inlägget o göra. Men det lät ju bra endå haha :D

Tjing
L

Typiskt

Fick bara semestertillägget denna månaden, heeela 1995 kr. TJOHO!!! Så alla sparpengar fick gå redan min första arbetslösa månad. Men men shit happends.

Varför måste det hända nått jääävligt stort o allvarligt innan man får den hjälpen man kanske egentligen skulle behöva??? Jävla cp samhälle.

L


Tänd ett ljus

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

Jag såg en stjärna falla
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

för en minut sen brann den
för en sekund sen försvann den
det var det bara jag som såg

på radion sjöng dom om fred på jorden
jag ville tro dom slitna orden

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna
det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

Jag fick ett kort från Windhem
jag visste inte var det låg
jag såg på kartan
du är på andra sidan jorden

men det är samma himmel
det är samma hav och stjärnan som jag såg

föll för alltid som vi drömmer
föll för att vi aldrig glömmer


Trodde verkligen

Trodde att natten till idag skulle bestå av sömn, jag hade fel
Trodde denna dagen skulle bli bra, jag hade fel
Trodde jag skulle komma fram till vad det e med mej, jag hade fel

Nu måste jag nog ta tag i det här, på riktigt.

L

Grattis Elin :)

Idag blir Elin en gammal tant. :) Grattis grattis :D

Så nu har jag, Elin, Eliisa och Anna käkat kina mat och kollat film, mycket trevligt :) Det får vi göra om :)
Filmen var hm, konstig men men hehe.

Haha jag har blivit lite besatt av det här med blogg, trodde INTE det skulle hända, men oooppps hahaha!

Shiiiit va mätt jag e :O

baj baj
L

Funderingar

Nu har Emmi varit här, vi käka mat o så hyrde vi en film, rec hette den, den var hm, rätt kass, haha men men. Vi hade trevligt anyway :) Prata om livet typ. Det e bra o göra det, men man blir nog fan ännu mer förvirrad o får ännu mer ångest. Haha.

Fan, känns som man inte gör nått vettigt i livet. Inga mål inget o sträva efter, bara flyter runt o hoppas på att allt ska gå bra. Men det e fan ångest framkallande asså, fast egentligen så har jag inget i mitt liv o ha ångest över, men jag har det ändå. Och det e fett jobbigt för jag vet inte varför jag har det? Helt sjuuukt. Tänker att det e på grund av arbetslösheten, men det borde man ju inte må typ dåligt av, iaf inte efter knappt en månad.

Jag e nog den som alltid sagt att med mål i livet kommer man långt, men just nu har jag inga mål, inga rutiner o det e fan jobbigt. Visst jag e inte den som e organiserad eller planerar långt i förväg eller så, men lite rutin på vardagen hade jag dock inte tackat nej till...
Jaja, gnäll gnäll.

puss hej
L


Städa

Idag måste jag fan städa, fast först ska jag åka o ta en kaffe med Nathalie.

Sen ska jag rycka upp mej.

Det jag byggt upp rasade på några timmar. Hejja mej :D

Hörs
L


Herre jösses

Ja, en läxa lärde jag mig iaf. det var nog bara bra.
trots allt så e jag glad över resultatet eller aa lättad, eller vad säger man?

du är en av dom bästa! :)

natti
L


Oh yeah

Idag har varit en arg dag...men men...det löser sig nog för mej med :)

Nathalie e här idag till i morron, kul ju :)
Fast nu har hon gått o lagt sig, o snarkar som en liten griiiis :P
Och jag e inte trött som vanligt på kvällen. Haha.
Vi var hos Emmi oxå, hon klippte Nathalie. Fint bidde de :) 

Elin och Eliisa var här en sväng o drack kaffe o spela yatzy, trevligt :)

"Var inte rädd för att göra misstag och falla, de största vinsterna kommer oftast ur att göra de saker som skrämmer dig mest"

Love
L


Inte okej

Fan, jag förstår mej inte på mej själv alltså. dumma dumma dumma!
Ibland är sanningen faktiskt den bästa, men dock inte i det här fallet. Hehe.

DET ÄR INTE OKEJ!!!!!!

L

saknar

ja, jag saknar det faktiskt

Af

Dagen började ändå bra, mobilen ringde o det var en som skulle komma o koppla i mitt internet. TJOHO! :D Fan va gött..har bara väntat i hm, 2,5 månad på skiten ju. Men men. Nu funkar det ju iaf :)

Sen gick jag till arbetsförmedlingen och träffade min handläggare, hon kände t.o.m igen mej sa hon, hehe. Mja e ju bara 5 månader sen sist jag var där så... usch! Och jag blev ändå bara arg av o höra vad hon sa.
Eller aa det e ju inte hennes fel, utan regeringen, ordet regeringen nämndes nog ca 5 gånger på mja 5-10 minuter. Haha.
Sen blev jag haffad av en såndär jobbcoach, dom verkar blivit poppis. Haha så stog jag o prata med han o så kände jag att nån satt o glodde på mej, så jag nästan blev sur, o när jag titta upp så satt Elin där, haha. Liiiite chockerande måste jag säga, så vi tog sällskap bort mot dom finare kvarteren i stan :)

Jag hade en dröm i söndags morse, att jag skrev en typ rapp låt.. och helt konstgit nog när jag vakna så kom jag ihåg lite på den...men sen när jag skulle sätta mig o skriva ner det, så kom jag bara på pyyytte liiiite...kanske lägger ut den här vid senare tillfälle..om jag minns mer! Vissa meningar pluppar upp lite då och då...annars får jag väl hitta på nått haha :P Lite kul ändå...

Idag är en bättre dag än igår :)

Tjing
L


Fuck you sweet little princess

haha vet inte ens vart jag fick det ifrån men det lät kul
jag har nog inget mer o tillägga

bajs
L

Uttråkad

Eh ja, fy fan asså. Denna dagen har sugit rooompa.
Har köpt gardiner till mina två fönster i vardagsrummet, fan 616 kr, värsta rånet ju för fan. Och sen var man ju tvungen o sy skiten själv oxå. Eller aa mamma ska sy, men fick ju hjälpa till o nåla o mäta o klippa o skit..snacka om terapiarbete. Usch!
Nu har jag iaf tröstätit en kebabtallrik, och skulle se idol, men det e ju sååå jävla kass i år så det finns ju inte..:(

Aja ska la sluta klaga. Fast då måste jag sluta skriva nu, för det kommer inte ut annat än gnäll idag..

Dessutom vill jag m...

Hej
L

The last house on the left

Idag (eller aa igår, eftersom klockan e efter 12 :P) så har jag lagat mat till mig o Elin, blev väl sådär, men men. :)
Sen har jag gått promenix med mamma o Iza, kallt så in i helvete :P Har även hälsat på Nathalie en sväng. Sen kom Elin och Gabbi, vi fikade, spelade yatzy och kollade på film, den var faktiskt bra :) Iaf enligt mej o Elin, Gabbi var mest rädd o gråtfärdig hehe..
Nu ska jag sova för att i morgon åka till tygladan o köpa gardiner med mamma. Hoppas att jag hittar några fiiina, ser jävligt tomt ut i fönstren med bara typ en gardin i varje fönster. Haha. Det går sakta men säkert framåt i lägenheten. Önskar man bara kunde knäppa med fingret så var det exakt som man ville ha det! :)

Natti natti :)
L

Och nu då?

Ja det e frågan, vad händer här näst? Hmm, jag ska sluta fundera, det hjälper ändå inte. Haha. Det e bara o ta dagarna som dom kommer.

Idag har jag iaf tvättat, inhandlat en ny tvättkorg, vilket var väldigt behövligt eftersom den andra var heeeelt sönder. Hehe. Köpte även nya handdukar, najs najs. Nu e det bara vardagsrummet o hallen kvar som ska fixas lite. Plus dom jävla gardinerna, men det får bli på fredag eller nått. :)

Nu är jag hungrig, så får se om det finns nått ätbart att slänga ihop.

.mysgos.

Over and out
L

Back in the game

Ja, nu ska jag ta upp bloggandet på riktigt tänkte jag. Får se hur det går med det hehe.

Har precis blivit arbetslös o det suger, eller aa inte än, men snart, jag känner det. Jag vet ju hur det var sist jag var arbetslös, först klättra på väggarna för o sen bli typ depp o ligga i soffan o dricka öl o kolla på 24 boxarna typ. Hm fast man ska ju tänka positivt. Men jag har en konstig känsla i mig, att nått stort e på gång, men jag vet inte vad, vet inte ens om det är nått bra eller dåligt. :/ Man blir nästan apatisk tillslut, man mår varken bra eller dåligt. Känns som man verkligen måste hålla i gång hela tiden, för att sen lägga sig i sängen och tänka alldeles för mycket. Varför har inte hjärnan on och off som alla andra apparater? Tänk va lätt det vore då. Fast förrut har jag iaf haft en på och av knapp för hjärtat, vilket relaterat i att folk kallat mej känslokall. Men nu tycks den knappen vara borta. Eller så e det bara det att jag inte druckit på 6 månader idag, wuii grattis till mej. Blä tråkigt...

Aja fan detta ska va en glad blogg inget jävla crap, så det så!

Idag har Elin sparkat mej i arslet o slängt ut skiten ir garderoben så jag kunde få in mina kläder. :) Tack för det :)

Sen har jag vart o klippt mej hos Emmi oxå, fin fint :) Thanx alot :)

Neee nu vill jag inte skriva mer idag..

Tjo fräs.
L

RSS 2.0